Julgran kritor

Julgran kritor

Introduktion: Julgranbitor Här är något du kan göra med ditt gamla julgran för att återvinna lite av det. Så såg jag först och främst sådana slags blyantpenna på Minnesota Minneapolis St. Paul flygplats. säg 8 inches lång men beroende på vad du har kan du göra dem kortare eller längre. Att plocka skurna har förmodligen inte fungerat så bra, så försök bli raka, om du kan. Jag rensade sedan upp grenarna av andra saker som poking ut på sidorna av dem och så ska du sluta med en pinne något som detta. För pennahållaren tog jag ett stycke slags i mitten av trädet. Men det beror på hur stor du vill vara och jag skär också mina 7 tum Viktminskning Tabletter långa skulle jag säga. Var noga med att du inte borrar fingrarna eller någonting. Det kan ha varit lite hårdare än ett kritpennan, så kanske färgad penna typ av material men jag använde kritor eftersom det var vad jag hade. Så det enklaste sättet att göra Går Man Ner I Vikt det här skulle vara att smälta det i någon typ av behållare och hällde sedan in, men Gå Ner I Vikt På En Vecka hur jag gjorde det var att sätta på några handskar tänd upp min propanfackla och smälta och droppa kritorna ner i hålen. Jag tog sedan min Forster bitar och började arbeta moturs runt borrning ett hål så djupt som jag kunde gå, vilket för min borrpress är ca 2 tum. Jag hoppas att du åtnjöt instruktionerna.