Julgran gårdar blir svåra att hitta

Julgran gårdar blir svåra att hitta

QUINCY, Ill. (WGEM) Sökande efter det perfekta julgran, för många familjer är det en årlig tradition. Mathews julgran gård är en av de få kvarvarande platserna i västra Illinois Går Man Ner I Vikt där du kan skära ner ditt eget julgran. Ägare Greg Mathews säger att trädgårdarna bara blir svårare för ägarna att upprätthålla. ‘Ägarna har blivit äldre och kommer att kunna behålla sina lappar längre och det är bara typ av en döende process, säger Mathews. Matthews säger att man kör en trädgård är mer än bara sticka träd i marken. ‘Folk tror att jag Gå Ner I Vikt På En Vecka planterar träden och sedan om några år har jag julgranar, men det är du måste behålla dem.’ Det är faktiskt ett år Gå Ner I Vikt På En Vecka runt process med fler ägarna som bara bestämmer sig värt det. Men för Mathews trädgården gör de redan plats för att plantera två tusen fler träd under det kommande året. Mathews trädgårdsgård går också in i kransaffären som gör semesterdekorationerna till hands med träd som passar för högsäsong.