Julfilmer hjälper till med BC-filmen

Julfilmer hjälper till med BC-filmen

VANCOUVER (NYHETER 1130) Du kanske inte vet det, men många julfilmer visas på dina skärmar den här Går Man Ner I Vikt semestern är filmad i BC.

Robert Wong med Creative BC Agency som ansvarar Går Man Ner I Vikt för att främja branschen säger att de kanske inte är för alla, filmerna är bra för företag.

är upp till Viktminskning Tabletter 24 julfilmer i 2017 ensam, säger han. kan inte vara den mest glamorösa, men de är definitivt en stor ekonomisk förare till provinsen och till de regioner där de filmar. tillägger producenter är bara dras till Hollywood North av några olika skäl.

ren närhet till Los Angeles där de flesta av dessa projekt drivs ut ur. Livstid och Hallmark, de är baserade i LA-området, säger han. ha kompetensen. Vi har besättningen och infrastrukturen. Naturligtvis är skatteavbrotten och växelkurserna stora bidragsgivare. till Wong, för filmerna måste flyga i december, de brukar filmade på våren och sommaren, så du kanske märker att det aldrig ser ut som vinter.