Julfilmer för att få dig i semestern

Julfilmer för att få dig i semestern

Behöver du hämta mig för att komma i julen? Oavsett om det är Freeforms ’25 Days of Christmas’ eller Hallmarks ‘Countdown to Christmas’, finns det gott om filmer som kan hjälpa dig med julstämningen. Vi vet att det finns minst 25 julfilmer som är värda att lufta, men här är de viktigaste 10:

‘En jullåt’

Denna klassiska, familjevänliga julfilm baseras på novellen, skriven av Charles Dickens. Ebenezer Scrooge saknar allvarligt julen, men ett besök från spöken om julen förflutna, nutid, framtid och Tiny Tim är säker på att vända sin rynka upp och ner.

‘En julhistoria’ ‘Du kommer att skjuta ditt öga!’ Vad är jul utan Ralphie Parker? Om du aldrig har sett den här missar du säkert. Du kan fånga Ralphie och resten av gänget för 24 timmar rakt på TBS starta julafton och till juledag.

‘National Lampoons Christmas Vacation’ Det finns inget som du inte kan fixa med en liten Griswold-kärlek. Gå Ner I Vikt Snabbt Det här är en klassisk julfilm som Gå Ner ett Kilo I Veckan alltid ger dig känslan av alla julkänslor. Alla Clark Griswolds önskemål är hans företagets bonuskontroll för att sätta ut en pool i bakgården för sin familj. Sakerna går söderut när hans så kallade bonus visar sig vara en gelé av månadsklubbmedlemskapet. Resten är historia och du vill inte sakna den.

‘Elf’ Förmodligen den mest populära julfilmen hela tiden, ‘Elf’ är säker på att få fram det bästa av semestern. Efter att ha lämnat North Pole med sevärdheter som ligger i New York City, sätter Buddy Elven ut för att träffa sin riktiga far. Till Buddys rädsla är hans pappa ett verkligt Scrooge. Watch Buddy återfår julen till Big Apple. Det bästa sättet att sprida jultomten sjunger med högt för att alla ska höra.

‘Home Alone’ Oavsett om du väljer den första, andra eller tredje, kommer ‘Home Alone’ säkert att du skrattar. Det här är en perfekt semesterfilm när du tittar på att sitta ner med familjen. Åtta år gammal Kevin McAllister lämnas av misstag när resten av familjen går till Paris till jul. Två kon män försöker råna sitt hus och Kevin måste sätta ett modigt ansikte för att rädda sitt hus och jul för sin familj.

‘The Polar Express’ Behöver varm choklad? Allt ombord på Polar Express. En ung pojke sätter sig på livets resa när Polar Express dyker upp utanför sitt hus på julafton. Hans missuppfattning i Santa tvivlar på hela resan, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller men att träffa den glada killen i den röda kostymen ger ett helt nytt perspektiv. Den här filmen drar på alla hjärtsträngar, och det är perfekt om du behöver en anledning att tro.

‘Charlie Brown Christmas’ En Charlie Brown Christmas får inte så mycket beröm som det borde. När Charlie leder stadens julspel upptäcker han den sanna betydelsen av jul. Tillsammans med det allvarliga temat tar denna film tillbaka alla de klassiska Charlie Brown-frågorna och skrattar. Tappa inte den här ungen denna högsäsong, det kommer att få dig att känna dig som ett barn igen.

‘Santa Clause’ Denna klassiker följer Scott Calvins liv, som förmodligen tar rollen som Santa Clause efter den gamla faller av sitt tak. Han tar sin son på en resa som inga andra barn kommer att uppleva. Den här filmen får ett A plus i kategorin att föra familjer tillsammans och hitta sanningen bakom Santa’s egentliga identitet.

‘Dr Seuss’ Hur Grinch Stole Christmas ‘Oavsett om du föredrar tecknade eller den verkliga versionen, Grinch aldrig tappar. Grinchs hjärta är bara några storlekar för små, men lämna det till Cindy Lou för att ta fram det Julen som hon vet att han håller sig djupt nedåt. Det är inte jul utan Grinch.

‘Rudolph the Red Nosed Reindeer’ Du kan inte gå fel med Rudolph. Den här klassiska julversionen kan sätta ett leende på någons ansikte. Ett osannolikt par, en ren och en elf, laget för att hjälpa leksakerna på ön Misfit Toys, hittar hem till jul. Den här filmen är ett måste titta på varje julsäsong .