Julfestivaler

Julfestivaler

Klassrummet och praktiska kurser går från 3 januari till 26 april och täcker vingårdens hälsa och näring, bevattning, trissystem och vingård. Krediterna ingår också i högskolans nya tvååriga vinkulturstekniska examensbevis. Genom att låta studenterna ta individuella kurser Går Man Ner I Vikt på deltid, syftar vi till att ge ett mer praktiskt sätt att utforska detta spännande utbildningsområde, säger universitetschefen för mat, vin och turism Jonathan Rouse. Mästare av vin James Cluer s Vancouver-baserade Fine Vintage Ltd. erbjuder en massa vinutbildningskurser i Okanagan och bjudar dig också på resor till de ikoniska vinregionerna Napa och Bordeaux. Den mest populära WSET (Wine Spirit Education Trust) Nivå 1 kursen ($ 349) ligger i Kelowna 20 januari och Penticton 11 mars. Det kanadensiska Wine Scholar-programmet (799 USD) kommer att erbjudas under en intensiv helg den 13 januari och 14 i Kelowna. WSETs nivå 3-sex dagsprogram ($ 1,399) kommer till Kelowna över tre helger i mars .Och dessa nsory Masterclass ($ 599) kommer att sättas på i Kelowna i en annan intens helg 7 april och 8. För $ 4,995 kan du gå med i gruppen som gör Ultimate Napa Wine Tour 3 till 6 dagar värd av Cluer.Från din boutiquehotell bas i Kalifornien vin dalen kommer du att gå ut för exklusiva smakprov på kända vingårdar som Inbelnook, Schramsberg, Stag s Leap och Opus One. Går Man Ner I Vikt Och du kommer att äta vinparterade måltider på Robert Mondavi och Chateau Montelena vingårdar och storied restauranger som The French Gå Ner I Vikt På En Vecka Laundry och Cindy s Backstreet Kitchen. Om Old World är mer din stil, anmäla dig till $ 3,295 Great Estates of Bordeaux foray 14-14 maj värd av mästaren av vinet James Lawther. Det kommer att finnas turer, provningar och eller måltider på utmärkta slott så som Margaux, Mouton Rothschild, Pichon Baron, Haut Brion, Cheval Blanc och Lafleur Petrus. Det är en välgörenhet nära Ex Nihilos hjärta, eftersom personer på en konsert på vingården i sommar fick en främre raden på plats till en vildvamp som började så småningom sopa igenom en del av Lake Country och bränna åtta hem.