Julfestivaler pågår i historisk triangel

Julfestivaler pågår i historisk triangel

Med julen bara veckor bort inledde semestrar med julens besök och hundar i festliga regalia säsongen lördag.

Det är inte riktigt jul Går Man Ner I Vikt utan en resa för att träffa Santa och omkring 20 barn kom för att ta ett foto med mannen i rött den morgonen på Barnes och Noble på Duke of Gloucester Street, sa fotograf Mark Schilling.

Ändå var Schilling och Lance Smith, i jumbonskans skull, till hands för att hälsa barn i bokhandeln precis som de har åtminstone de senaste 10 åren.

‘Det är bara roliga saker,’ sa Schilling.

Initialt tycktes turister vara huvuddelen av dem som sökte en bildmöjlighet. Under årens lopp har fler och fler lokalbefolkningen blivit utmärkta för evenemanget, sade Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Schilling.

Med närmare två decennier av Santa erfarenhet under sitt bälte, sa Smith att glädjen på barns ansikten är den bästa delen av att vara Saint Nick. Smith påminner om hur Gå Ner ett Kilo I Veckan en liten tjej spotted honom över affären och stötte över för att krama honom tidigare i morgon.

‘Det är det bästa jobbet i världen’, sa Smith.

Över i York County, tog Jingle Bark i parken hundar och ägare till York River State Park i säsongens anda. Medan regnet avbröt den femåriga evenemangets traditionella hundvandring fortsatte festen inuti besökarens centrum.