Julfest i hela världen

Julfest i hela världen

Jul runt om i världen På Tenaya Lodge i Kalifornien kan Yosemite National Park delta i workshops för pepparkakor. Dessa hem är inte bara roliga att titta på men välsmakande att göra.

Courtesy Tenaya Lodge

Spektakulära Holiday Hotel DisplaysIn Las Vegas är Bellagio’s vinterträdgård och botaniska trädgårdar Gå Ner I Vikt Snabbt alltid en träff, men särskilt så under julperioden. När hotellet ändrar temat tar det Viktminskning Tabletter upp till 75 personer som arbetar 24 timmar om dygnet i sex raka dagar.

Domstolens ledande hotell i världen

Semester Blantyre resort i Massachusetts Berkshires tar vintern väldigt seriöst.

Mohonk Mountain House

Holiday DisplaysDon förväntar dig inte snö på Viktminskning Tabletter Californiens Montage Laguna Beach, men det är fortfarande pittoreskt med ett 50 fot träd på havet gräsmattan dekorerad för semestern. Och med Stilla havet som bakgrund, vinner du inte snön.