Julfönsterbelysningsramar

Julfönsterbelysningsramar

Jag är ingen Clark W. Griswold Julljus fanatiker, men jag tycker om ett fint upplyst fönster under semesterperioden. Problemet är att för att se bra ut måste du hänga varje ljus på ett separat klipp. till din lokala hemförbättrings butik och köpa tillräckligt med plast gitterramning för att täcka dina mätningar plus några misstag. Det här är inte det billigaste men det är lätt att arbeta med och borde vara för evigt. Tryck sedan på varje ljusuttag i kanalen på ram. Vissa går in lätt, andra behöver lite hjälp från en platt skruvmejsel för att pry öppna kanalen lite. Var noga med att ställa upp lamporna över från varandra för att få en fin ren look. Återigen om du inte vet hur man gör detta få lite hjälp. Du kan lätt förstöra lamporna, få elektrokutslagen eller till och med starta en eld. När du är klar ska det se ut som bilderna nedan och du är redo att hänga upp dem. Jag har gjort anpassade längds förlängningssladdar för varje ram. Det är väldigt enkelt att göra, billigare och liter än en massa apelsinledningar som hänger över hela huset. Jag hoppas du gillar min version av julljusramar och kanske prova själv Var tvungen att gå / ringa flera hårdvaru- / byggbutiker till gallergalleriet. Alla säljer en trägitterramning som är ett 2X4 trä med en kanal i den. Det skulle göra en väldigt tung fönsterram. Funnit en fast vinyl med träkorn Mönster gjutna i det vid ett byggcenter. 1 ‘X2’. Lycka till alla.

Lärande av naturen 7 år sedanReply

Jag älskar den hemlagade inställningen snyggt gjort! I år ska jag titta på dessa men.

xdomhnallx 8 år sedanReply

Jag blev inspirerad av detta! Nästa år tror jag att jag kommer att försöka dekorera hela mitt hus på ett liknande sätt. Jag tänker att det skulle vara lätt att köpa billig PVC, dela den i två och borra hål för lamporna. Hett lim in dem och tät slangen tillbaka. I grund och botten gör en lång ljussticka. Det skulle vara super snabbt att installera varje år också. Plus med PVC har du alla färdiga 90 graders fittings. Även 45 grader om du behöver dem.

busbus 8 år sedanReply

Nu fick du mig att tänka. Vad händer om du klipper ut tillräckligt mycket av PVC-röret och inte klistrar fast ihop? Fittingsna håller enheten ihop, även om röret är uppdelat i ryggen. Eller kanske klippa PVC-pipen i hälften och lim halvorna På armaturen kan du lätt gå tillbaka och ta bort ljus om du behöver. Det är möjligt att det bara går att klistra in armaturerna så att rektanglarna blir tillräckligt starka. I likhet med plastgitteridén men det verkar som om det kostar ungefär 8,25 dollar för två fyra fotlängder. Med alla fönster i mitt hus kan det kosta en liten förmögenhet. Men hälften av en tio fot PVCpipe skulle gå en lång, lång väg.

Stryker 8 år sedanReply

Vad sägs om att köpa bredare diameter PVC och klippa hål för lamporna och fiska den lätta strängen ner i röret. Detta skulle hålla röret starkt och ljusen tillgängliga.

busbus 8 år sedanReply

Jag kan inte se vad du säger? Jag Går Man Ner I Vikt skulle verkligen vara öppen för detta om jag kan förstå! Jag är säker på att du inte säger att röret måste vara så stort som min hand, men hur kan du fiska ljussticket genom hålet du borrat PVCpipe är otroligt stark och jag vet att jag kan använda ett dado-blad på en såg och Gå Ner I Vikt På En Vecka klippa en räffla som är tillräckligt stor för att sätta i lamporna. Du kan till och med göra ett snitt och lämna en tum eller två på antingen änden av röret för att skjuta in i rörkopplingen. På så sätt är det ingen kompromiss i styrka. Men låt det vara känt, det här är en bra idé du hade! Det enda som kan vara bättre är att köpa ersättning skärmar och borra hål genom ramarna för att Gå Ner I Vikt Snabbt sätta in lamporna. På så sätt skulle du inte behöva bygga någonting, eller skulle du behöva hitta ett sätt att fästa det på fönstren. Och om du inte gillar att lamporna är vinkelräta mot skärmen, du kan köpa några av dessa plast självhäftande ljushållare och klistra in dem runt i nside på skärmen för att få samma effekt som din.

alf1947 8 år sedanReply

De angivna länkarna fungerar inte och hur hänger lampenheten upp?

Stryker 8 år sedanReply

Tack för huvudet upp på länkarna. Ithink Jag fixade dem. Häng ramarna med två naglar på toppen och dubbelsidig kardborre på bottnen. Några av dem sitter på fönsterkarmarna.