Julevenemang leder till ‘för alltid hem’

Julevenemang leder till ‘för alltid hem’

The Homes for the Holidays-evenemang är början på en speciell tid på året för Kingston Humane Society eftersom den årliga säsongsbevakningen kommer att se ett antal djur gå till sina eviga hem före årets slut. på lördag med speciella prisupplevelser för semesterdjur och guidade skyddsturer, gratis varm äppelcider, barnbarnsplan och unika presenter för husdjur och Går Man Ner I Vikt människor.

vill att alla ska veta att Kingston Humane Society är mer än ett skydd för djuren i nöd vid jultiden. Vi har vårt adoptionsområde och presentförslag som ger mer meningsfullt, sade Connie Ball, Executive Director of Kingston Humane Society. är våra 2017 bästa vänner kalendrar, T-shirts, slinga väskor, återanvändbara bomullstygkassar och husdjur säkerhetsljus som kan köpas. Ett urval av handgjorda varor, inklusive stickade hattar och halsdukar, vantar, tofflor, kort, babyfiltar och mer, görs av lokala volontärer som stöder Humane Society. semester adoptionspriser kommer att fortsätta under december månad, inlämnande av den 31 december.

För de som vill anta ett husdjur under semestern, är spayed och neutered katter och spayed och neutered kattungar är 135 Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dollar. katter och kattungar som antagits Går Man Ner I Vikt vid satellitgodkännandena Pet Valu, PetSmart, Global Pet Food och Birds ingår i de särskilda adoptionsavgifterna.

uppmuntra människor att anta om hela familjen är engagerad, sa Ball. begär också att om ett djur är en gåva tillåter du ägaren att välja sitt eget husdjur. En del av lyckan hos sällskapsdjur ägs av att hitta ett djur som du binder med. Tja, semesterns fundraising kommer att fortsätta med återkomsten av julgranar och fräsch kransarförsäljning, nu till 24 december eller när försörjningen går.

Träd är $ 40 varje och kransar är $ 25, med $ 10 från varje köp kommer att stödja Kingston Humane Society.