Julevenemang fyller veckans kalender

Julevenemang fyller veckans kalender

Holiday teman händelser som de vi har i Opelika och Auburn lägger till en speciell smak för vårt samhälle varje december.

Den årliga julen i en järnvägsstad och Victorian Front Porch Tour i Opelika och Auburn Tour Gå Ner I Vikt På En Vecka of Homes är händelser som bidrar till att främja semesterandan och ge en Viktminskning Tabletter söt känsla av småstadssamhällets stolthet.

Touren tar besökare tillbaka i tid till den enkla eran av Norman Rockwell, och nordliga Opelika Historic Neighborhood är inrett i stilen i viktoriansk stil. med den årliga julen på en järnvägsbyfestival längs Railroad Avenue downtown. Vad Viktminskning Tabletter som vanligtvis är ett vanligt centrum fyllt med shoppare förvandlas till en speciell jul tema, familj orienterad lekplats komplett med miniatyr tågturer, julkakor, musik och Santa och fru Claus. Downtown butiker är öppna, vilket ger köpmän ett utmärkt tillfälle att visa upp sina varor framför en festlig stadskärna.