Julesanda och islam Senaste ord för dec

Julesanda och islam Senaste ord för dec

Jag håller helt med den senaste inlämningen till det sista ordet om att inte skriva ut någon politisk vitriol i detta utrymme. Det har tagit över kolumnen och begränsat vad som bör vara användbar information till samhället. Och jag var glad att hitta så många bra människor som var villiga att hjälpa mig att nå hyllor och öppna frysdörrar. Det verkade som julens ande uppenbarades av alla jag stött på. Tack så mycket. Förskolorna vid Norge Bright Beginnings behandlades återigen till ett speciellt besök från Santa, med hjälp av Norsk Community Club och Brantley Ripley Construction. Dessa grupper har hjälpt barnen att leverera gåvor i flera år, även under svåra ekonomiska tider. Tack till dem för att ha en höjdpunkt för semesterperioden för så många ljusögda förskolor! Sidecar Santa har satt upp sin sidvagnsläge för året. Med hjälp av många underbara älvor i hela Williamsburg gav jag bort över 3500 leksaker till barn i år. Jag önskar att jag personligen kunde tacka var och en av dem, men jag ville göra det offentligt så att alla skulle veta vad de hjälpte till att uppnå. Jag såg några av dem medan de gick om mina rundor och de kunde dela spänningen jag får se varje gång jag ger ett barn ett leksak. Jag ser redan fram emot nästa år och har redan börjat samla beaniebarn för att fylla på mina lagringsbatterier i väntan på jul 2016. God jul till alla! Regency Room Vad händer? Colonial Williamsburg berättar att närvaro är nere, och nu berättar de för oss att kronjuvelen, Regency Room, är stängd. Ger det någon mening? Är det den Grinch som stal jul? Jag kan inte tro. Folk kommer till Colonial Williamsburg för att tillbringa en härlig, charmig, vilsam, underbar jul och de stänger Regency-rummet. Jag har noterat att folk parkerar på ett visst handikappade parkeringsplatser men de är inte handikappade eller kör handikappade men de har en handikappad klistermärke. De flesta av dessa människor är tyvärr att säga unga kvinnor. Jag såg två tjejer, inte handikappade, parkering bredvid mig och promenerade till en restaurang. Polisen bör se upp för sådana människor och lämna ut böter. Om folk upptäcker att polisen verkställer denna lag än att ingen skulle missbruka denna lag längre.Den senaste serien av kommentarer som är kritiska för den nya Stryker-byggnaden påminner mig om en tecknad film som visas i New Yorker strax efter slutförandet av Frank Lloyd Wrights Guggenheim Museerbyggnaden i New York. Tecknet visar ett exklusivt parmotoriserande genom den moderna strukturen, med en förkrossning mot den andra på ett sätt som misslyckas: ‘Kan de göra det på femte avenyn?’ Huruvida frågan säger mer om talaren ‘ s smak eller frånvaron av det, säger ingenting alls om Wrights design. Endast att högtalaren tycker inte om det. Så var det. Det var inte förbjudet. Det var faktiskt också en annan tidig kritik mot Wrights byggnad, mer direkt och svårare än den tecknade karaktärens fördömda dom. En person som var olycklig med strukturen beskrev den som ‘ett oförstörbart hot cross bun’ och en annan som ‘en inverterad havregrynskål’. Sådana observationer, tillsammans med domen som präglades av karaktären satiriserad av tecknaren, var dock till och med då förbunden av konst och fantasi som förenade med funktionen. Och denna påföljd av favör har bara bekräftats i tid. Lär dig självTid vi ser en omfattande debatt och påståenden om islams sanna natur och historia. Ofta hör vi att islam är en religion av fred medan andra anklagar islam för att utföra ett 1400 års krig för att förstöra den västerländska civilisationen och allting däremot. Jag uppmuntrar alla att sluta lyssna på de pratande huvuden och göra någon grundläggande självstudie av Koranen och ännu viktigare Sunnah. Rika internetresurser är lättillgängliga för att förstå islam; Hör inte på fördomarna hos andra. Känn islam för dig själv. Olycklig med talarenInkredulerande beskrivning när du läser i tidningen att College of William och Mary tar med Melissa Harris Perry i vårt samhälle för MLK-händelser som hålls i januari. är samma person som nyligen kallade Star Wars en rasistisk film. Vi har bevittnat i Ferguson, MO; Baltimore, MD; Chicago, IL; Los Angeles, CA; New York, NY och andra arenor som händer när agitatorer släpps loss i städer och städer. Är detta college villigt att äventyra säkerheten och välbefinnandet hos både lokalbefolkningen och turisterna? Har handelskammaren något att säga i detta? Om något skulle hända i Williamsburg som ett direkt resultat av denna inbjudan, är högskolan förberedd för den ekonomiska skulden det medför? Jag hoppas att det här beslutet vrids och någon annan är utvald från en mängd andra välutbildade individer. Skräckgrupp Kan du kalla den kristna terrorgrupp som har fungerat öppet i USA sedan 1870? S? Hint: De bär vit. ett staketNow som William och Mary har inhägnat sitt fält på Dillard Complex på Ironbound Road, hoppas jag att de kommer att ta med några intressanta djur för samhället att njuta av. Annars måste jag anta att skolan har mer pengar än det vet vad man ska göra med och behöver inte något bidrag från mig. Kabeltv och så verkar Cox samla upp en massa naglar (miniboxen) för sin kista. Ser de inte trenden? Den digitala signalen som min nya TV perfekt kan ta emot och bearbeta kommer nu att vara en krypterad signal som inte är tillgänglig för min TV. Cox indikerar Gå Ner I Vikt På En Vecka att detta kommer att förbättra bandbredd så att våra kabelabonnenter kan ta emot fler kanaler. Baserat på mitt tag klagar kunderna på kabel-tv att de får hundratals kanaler men bara ser en bråkdel av dem. Detta Cox-drag kommer att kräva en transkriberare en minibox eller deras standard HD-box som de nu kommer att hyra för oss. Just nu tar min nyinstallerade HD-antenn motsvarande ekvivalent av Cox Basic TV-tjänsten till i Hulu, Netflix eller SLING TV och jag har mer Går Man Ner I Vikt än tillräckligt med TV för att titta på. Kosta? Japp . denna väg har också en kostnad men det har också alternativ som jag kan implementera eller kassera vid will.Well, Cox Cable har äntligen räknat ut ett sätt att få blod ut ur en rov! De kommer att debitera oss $ 2,99 i månaden för att få en liten minibox för att spela den TV: n i sovrummet, vilket i mitt fall jag sällan använder. Men det är okej, Cox Cable, jag har en hel lista med saker Jag betalar för och jag ska börja titta på det nu och sätt att jag kan minska vad jag har. Proper usageDaesh är den arabiska pejorative termen en akronym för den islamiska staten och har använts av arabiska talande (muslimska, kristna, judiska , Yazidi osv.) Folk i Viktminskning Tabletter Mellanöstern sedan gruppen framkom. Det har inte en alternativ mening eller konnotation än att vara nedsättande (eftersom namnet ‘islamisk stat’ är en missnöje) och att föreslå så visar dåligt initiativ för förståelse.Råda arbeteCirkel kommer till News Road. Precis när vi trodde att News Road skulle bli mindre i nyheterna har den igen ratcheted till toppen av listan över de mest bungleda projekten i staten. Köper ytterligare fastigheter och flyttar hundratals yards av smuts, lägga stormvattenavlopp, beläggning och kuller och skyltar till förklara hur cirklar fungerar säkert är bara lite dyrare än ett enkelt stoppljus. Vad är VDOT-tänkande? Har styrelsen av handledare vägt in på det här projektet eller är deras inlägg av ingen betydelse? Kraftledningar Jag har just återvänt från en fiskeresa nerför James River till Reserve Fleet. Vid vår återkomst noterade jag inte några orörda, oförskämda vyer. Jag märkte dock stora block av condos och hem uppe på bluffarna längs Kingsmill-vattnet, toppen av flera rider vid Busch Gardens, herrgården vid Carter’s Grove, Kingsmill Marina och den ökända reningsverket. Jag tvivlar att kaptenen John Smith såg något av det, så att det i stort sett dödar argumentet om den historiska syn på James som förstördes av kraftledningarna. Även om en kraftledning skulle springa under vattnet och bli begravd i James säng , skulle det inte störa mer av Kepone-lasten än några torn? Kom igen, folk. Ta av din höga häst och gå med i det 21: a århundradet. Det handlar inte bara om dig, men hela halvön! på Jamestown Island, som utger sin invändning, berör jag igen välkommen till det 21: a århundradet. Vi kommer att behöva kraften. Kommer historiska Jamestown Island att installera vindkraftverk för att tillhandahålla den nödvändiga kraften? Jag tvivlar på det.