Julenissen kommer till Blå ön parker

Julenissen kommer till Blå ön parker

Blå Island Park District var nyligen överraskad med nyheterna om en speciell besökare den här månaden.

‘När vi såg telefonnumret på uppringnings-ID, antog vi bara att vi svarade på ett annat telemarketingsamtal’, sade Blue Island Park Går Man Ner I Vikt District Marketing Director William Cazares om ett samtal från Nordpolen. ‘Men det fanns inget fel på det jätte skrattet och ljudet av jingle bells i bakgrunden. När Santa berättade för oss sina planer visste vi att vi kunde hjälpa.’

Santa och hans musikfyllda hus Gå Ner I Vikt På En Vecka kommer att besöka Centennial Park först, följt av Hart Park den 7, 8 och 11 december, John D. Rita Recreation Centre 14 december, 15 och 18 och slutligen Memorial Park 20-22 december.

Deltagare är välkomna att ta med egna kameror. Professionella Viktminskning Tabletter bilder kommer också att finnas tillgängliga i utbyte mot donation till lokala välgörenhetsorganisationer, inklusive Angel’s Touch, som ger mat, kläder och andra behov för familjer under semestern.

I 2016 drog 12 Days of Santa 435 deltagare, sade Cazares.

Ett annat sätt som parkdistriktet försöker skapa minnen för invånare under semestern är julturen till södra polen.

Resan från Blue Island för att hämta Santa i Joliet och ta honom tillbaka till Blue Island kommer att vara 16 december. Biljetter är 15 dollar för invånare och 25 dollar för utlänningar.

För semesterperioden arrangerar parkdistriktet också en årlig husdekorationstävling.

För att komma in, kallade husägare parkområdet på 708 385 3304. Domare kommer att se bostäder 13 december och vinnarna kommer att meddelas 16 december. Priserna är presentkort för Beggars Pizza.

Vickie Snow Jurkowski är frilansreporter för Daily Southtown.

House Decorating Contest: Invånare är inbjudna att gå in i sina inredda hus genom att ringa 708 385 3304. Domare kommer att se inlägg 13 december och meddela vinnare 16 dec; Priserna är presentkort till Beggars Pizza ($ 40 för första plats, $ 25 för andra och $ 15 för tredje).