Julen är säker på att snuck på oss i år Medicine Hat News

Julen är säker på att snuck på oss i år Medicine Hat News

Det är inte riktigt, men det som ska göras är att sedan 25 december faller på måndag, har antalet helger i december som spenderats till förberedelse av Yuletide-firandet minskat med en.

Tänk på en vecka från idag är natten före julafton. Efter semestern kommer det att finnas en tre dagars arbetsvecka före en annan långhelg. Och att tro att vi spenderade så mycket energi i år och diskuterade fördelarna med sommartid.

Det är också anledningen till att mina julljus kommer upp.

Oroa dig dock, du har ännu missat det.

Och du har saknat CP Holiday Train-festet sen eftermiddag på söndag i Medicine Hat.

Andra julevenemang finns listade i hela denna utgåva, så njut.

Provinsen har tilldelat nya långsiktiga gröna energiförsörjningskontrakt som du kanske har hört men hur Gå Ner I Vikt Snabbt påverkar de låga priserna dig, kanske du frågar.

Den här veckan kom provinsen överens om att betala 3,7 cent per kilowatttimme för 600 megawatt vindkraft.

Enligt planen består skillnaden mellan poolpriset och kontraktspriset med medel från avgiften på koldioxid från tungaste emittenter. Men om marknadspriserna stiger över märket, återbetalas återbetalning till avgiftsfonden.

Till exempel var det genomsnittliga poolpriset för november 2,5 cent per kilowatttimme, eller 25 dollar per megawatttimme.

Om kontraktet hade trätt i kraft, skulle kontraktspriset vara uppfyllt med 25 dollar som förvärvats på marknaden och 12 USD i avgiftsfonder, vilket ger 37 dollar per megawatt timme.

Men om priset steg till, säg $ 40 per megawatt, då skulle företagen betala skillnaden, i det här fallet $ 3, tillbaka till fonden.

Observatörer av de flesta verktygssektorer, inklusive City of Medicine Hat, säger att det aktuella priset är ohållbart lågt och kommer att öka när industrins aktivitet i provinsen återhämtar sig fullt ut.

Politiken är en fråga om debatt, men att matematiken ändå.

Beståndet av två av Industrial Hat-aktörerna Gå Ner I Vikt På En Vecka ökade till nya höjder denna vecka. skatteförslag och en räntehöjning söder om boarderna. exponeringen ökade med fem procent på en dag och sitter nu på $ 74 inom slående avstånd Går Man Ner I Vikt från dess hela tiden högst 78,76 dollar, slagen i slutet av 2014.

CF Industries, liksom, var på en tår. New York-börsen hoppade till 41,80 dollar på tisdag. Den $ 15 över den senaste lågpunkten i maj i maj. Gulf Coast förblev operativ i efterdyningarna av orkanen Harvey.

Metanex rapporterade sent i förra veckan hade det säkrat ett nytt gasleveransavtal för sin anläggning i Chile där den hade begränsat produktionen de senaste åren för bristande lager.

Rådets slutmötet 2017 hålls måndag när nyttjandepriserna för 2018 kommer att slutföras och en offentlig utfrågning om stadens utvecklingsbyrås budget hålls.

Rådet kommer också att rösta för att godkänna möten till en rad lokala styrelser, kommissioner och rådgivande kommittéer.

Segerlånskampanjen i Medicine Hat uppgick till 991 200 USD, nyheten tillkännagav den 13 december 1917, en vecka efter hertigen av Devonshire (Kanadas generalchef) en stor lokal rally.