Julen är mycket större än detta

Julen är mycket större än detta

Glädje till världen, Herren är bra! Detta är en lycklig och glädjande säsong på grund av Kristus. Låt oss komma ihåg Kristus i julen. Julen handlar om tradition och byggnadsminnen.

Du ser genom tiden, chansen och svåra livserfarenheter att jag har insett att Kristustiden är mycket större än att köpa presenter och utbyta dem. Det är dock bra.

Men vi måste komma till kunskapen om sanningen, att den bästa gåvan som någonsin ges till mänskligheten är vår Herres och Frälsares, Jesus Kristi födelse. Han är den verkliga orsaken till säsongen och vi får aldrig glömma det här.

Är inte Jesu födelse värd att uppskatta och fira?

Var skulle vi vara utan Jesus? Det skulle inte finnas någon nåd eller tro på jorden. Ingen förlåtelse, ingen evig kärlek, ingen möjlighet för de hedilda nationerna att vara en del av Guds familj och inga exempel på kristen perfektion.

Födelsen av Jesus är grunden för den kristna tron. Han blev försökt om och om igen och stod tiderna.

Var är de nu? Jag menar, var finns andra religiösa ledare idag?

Jag ber om ursäkt i förväg om jag förolämpar någon om deras religion eller tro. Det är verkligen inte min avsikt. Jag gör helt enkelt en jämförelse i mitt försök att avslöja den nakna sanningen.

Ledningen för Moses, Confucius, Muhammad, Buddha, Joseph Smith, Charles Russell, Mary Baker Eddy och L. Ron Hubbard, för Gå Ner ett Kilo I Veckan att nämna några, gav djup politisk och filosofisk inblick och visdom till sina anhängare, men alla dog.

Jesus, å andra sidan, ledaren av den kristna tron, dog och steg igen. Det fanns profetior förutspådda om hans ankomst och syfte (Jesaja 9: 6 7). Jesus förklarade att han var Guds son och informerade sina lärjungar förut, att han skulle dö och stiga upp igen på tredje dagen.

Det fanns bevis, många ögonvittnesbokföring och otestliga bevis på hans uppståndelse. Jesus uppfyllde ett stort antal profetior som gjordes om honom. Profetiorna blev verklighet och lever fortfarande och relevant idag. Jesus var gudomlig och naturlig (kött) och mirakel och tecken följde hans lärdomar. Jesus gjorde precis vad han sa att han skulle göra. Historia bekräftar Jesus ‘gudom och jag tror det.

Man kan säga att jag predikar till kören, men det är bra med mig. Någon måste göra det, och det kan lika bra vara jag. Det är ingen tid som nutiden att prata sanningen förälskad i heliga djärvhet.

Förenta staterna är en kristen nation grundad på bibliska principer. Det är den största anledningen till att vi firar jul, och vi är bortom välsignade av de bästa. Vi är en nation under Gud, odelbar, med frihet och rättvisa för alla.

Din semester medkänsla ger hopp och glädje till hjärtan att kämpa individer och familjer genom dina generösa donationer och gåvor. På en viss dag kommer det att finnas flera välgörenhetsorganisationer och individer som hjälper till att sprida jultomten.

Julen får ofta det bästa i var och en av oss. Vi har unika möjligheter att dela Kristi kärlek med minst, den förlorade och utelämnad. invandrare, fördrivna människor, ensam, övergivna och de som behöver en vän.

Att visa vänlighet gör livet meningsfullt, oavsett hur dåliga saker verkar. När man gör det bra för andra kommer det alltid att komma tillbaka till dig.

Vi borde älska våra grannar genom att visa vår tacksamhet och firar med varandra. Detta var exemplifierat och tydligt uppenbart med några av medlemmarna i Huntsville High School-klassen från 1975 återförening remix på Los Pericos den 15 december. Vår julsamling var en fredagskväll special.

Några av de kablade och jollya klasskompisarna var Lloyd Watkins (New Mexico), Debra K. Smith (Kalifornien), Eddie Sheffield, Faren Boone och Karen Hawkins (de fantastiska tvillingarna), Joyce Går Man Ner I Vikt Wallace, Irma Gambrell och Gwen Grigsby.

Andra feisty eldbollar inkluderar Cynthia Oliphant och hennes syster, Myra Kelly, Vickie Smith, Gloria Jenkins Lee, Mazola Gå Ner I Vikt Snabbt Piller J. Duron, John Hightower, Michael och Cheryl Cole, Darrell och Catherine Shaw, Willie Booker, Barry och Edna Gordan och dotter Niarra ; och sist men inte minst, Phil och I.

Det var ovärderlig glädje! Vi var glada över att träffa varandra igen. Vi hade en fantastisk tid avkopplande, skratta, äta och reminiscing av gamla tider. För vissa var det bara att komma ikapp med gamla nyheter, nya nyheter och med alla andra. Vår tid tillsammans var värt det offer som var och en av oss gjorde och vi ser fram emot att göra det igen 2018. Du kan satsa din sista dollar vi kommer!

Los Pericos restaurang. klapp klapp klapp!

En sak förvisso var Elias, Zitty, Alberto och Fernando gästfrihet oförglömlig! Förvaltningen besättningen i Los Pericos åtnjöt verkligen och rymde våra alla behov hela natten med en jolly och dansande ande. Los Pericos vet hur man ställer in den. Dilly, dilly!

När jag kommer till slut, döljer hemligheterna till hälsosam åldrande och livslängd i de visdomarnas kryddor?

I bibliska tider tog de tre vise männen (eller Magi) sina gåvor av guld, rökelse och myrra till barnet Jesus. Dessa var sällsynta och dyrbara gåvor passade för en kung (Matteus 2:11).

Kom ihåg det här. När du besöker en kung eller royalty, tar du alltid en dyrbar gåva. Min fråga till dig idag, ‘Vilken gåva tar du med till kungen?’ Överväg att föra dig och ge Jesus ditt hjärta idag.

Må ‘Herren välsigna dig och behålla dig, Herren gör sitt ansikte lysande över dig och vara nådig mot dig. Må Herren vända sitt ansikte mot dig och ge dig fred’ denna högsäsong och nyår (Num 6:24 26) .