Julen lyser upp Victoria Park

Julen lyser upp Victoria Park

Tiden hade anlänt. De många artisterna på scenen vid Victoria Park hade slutat sjunga. Hundratals människor Går Man Ner I Vikt i publiken huddlade i kylan med kaffe och varm choklad. Nedräkningen började då det Går Man Ner I Vikt hände. Över 75 000 julljus tändde upp träden vid Victoria Park i centrala London. Skål och skratt kom från alla åldrar.

Med julen i luften menade natten olika saker för olika människor. För vissa var det början på en tradition, för andra innebar det att fortsätta en tradition för sin familj som började med sig själva som barn. För vissa var det dags att komma ihåg de som inte kan vara med Gå Ner I Vikt På En Vecka oss ​​eller en sak som är kära för dem.

Det finns fyra träd i parken tända med soliga färger: blå, gul, lila och vit. Det blå trädet är trädet av önskemålen för Make a Wish Foundation. Det gula trädet är för kanadensiska trupper som serverar runt om i världen. Det lila trädet ska skina ljus på kvinnors missbruk och det vita trädet är ängelträdet till ära för barn som har gått bort.