Julen kommer tidigt för att ringa

Julen kommer tidigt för att ringa

När det kommer till det, bryr Calgary Flames lite om Rasmus Anderssons semesterplaner.

Den 21-årige försvarsmannen var ursprungligen planerad att flyga över Förenta staterna för att se sin bästa vän, Andre Burakovsky en framåt för Washington Capitals och tillbringa jul med honom under den amerikanska Hockey League-rasen.

I kölvattnet av Travis Hamonic Ljusskada kommer Anderssons senaste uppringning till den stora klubben på ett tufft sätt det sista spelet före Flames semestern, vilket är en fem dagars sträcka mellan spel. Och med Hamonic i luften har Andersson ingen aning om var han är eller om laget vill ha honom när flammarna återvänder till Går Man Ner I Vikt Saddledome den 27 december.

menar det hela Gå Ner ett Kilo I Veckan en del av verksamheten, eller hur? sade Andersson, som hade återkallats tidigare den här säsongen vilket var sista gången Hamonic hade varit sidledd med samma problem. kan verkligen kontrollera när du blir uppringd, men jag är bara glad över att vara här. Det är här jag vill spela. Jag bryr mig inte om det julafton eller nyårsafton. Om samtalet kommer, är jag här.

Han landade runt midnatt och gick rakt på hotellet för att få tag på ett ögat innan fredag ​​morgonskridskoåkning.

Lyckligtvis kallar Garnet Hathaway en annan kollega, som också tillfälligt bor i samma hotell, att kunna styra honom i rätt riktning mot Scotiabank Saddledome.

körde honom i morse, på samma sätt som Janko (Mark Jankowski) körde mig när jag kom hit där förtrogenhet för att veta vilken tid att komma till rinken, sade Hathaway med en chuckle. trevligt att få den texten att säga, skulle du ha något emot att berätta för mig vilken tid jag behöver vara där? Det gör övergången enklare. uppringning var för försäkringsändamål och på fredag ​​mot Montreal Canadiens, Matt Bartkowski drog in i uppställningen.

hatar att vakna (fredag) och ha någon sjuk och måste sedan leka med fem D, sade Flames huvudtränare Glen Gulutzan. konserten de anmälde sig för, men vi väntar och ser var allt går. Vi får honom att träna och få honom att åka skridskor, och han har en paus. Efter pausen ser vi var vi är.

en del av det. det sista spelet före julen, kommer Heat också njuta av en paus och återvända till isen Gå Ner I Vikt På En Vecka den 27 december.

Transaktionens tidpunkt är också intressant eftersom flammorna flyger till Kalifornien den 27 december för sitt spel mot värdens San Jose Sharks den 28 december. Värmen spelar också på SAP Center den 28 december och kvadrerar mot Sharks AHL gårdsklubben, Barracuda.

kan verkligen tänka på det, sa Andersson och skakade på huvudet om nästa vecka eller så. Du här, du måste bara ta det dag för dag. Jag här just nu, och jag är glad att vara här, och förhoppningsvis kan jag stanna lite längre den här gången. för sin jultidsresa till Washington?

Det är ett flyg, jag kanske bara måste fånga det här istället, sa han med en chuckle.

Ho ho ho.

förmodligen något de inte berättar när du registrerar dig för att spela hockey när du är tre år gammal, tillade Hathaway med ett glin. att livsstilen. Alla har de olika aspekterna av deras arbete. Det råkar bara vara en som vi måste leva med.