Julen jublar till små patienter i Flint Neonatal Care

Julen jublar till små patienter i Flint Neonatal Care

FLINT, MI Decked på sin semester bäst, några av de minsta patienterna på Hurley Medical Center fick en speciell dos julafton.

Med 25 för tidigt födda spädbarn för små för att lämna sjukhuset för att besöka jultomten denna högsäsong vågade huvudet av Nordpolen istället i Hurleys Neonatal Intensive Care Unit att besöka och ta gratis bilder med barnen och deras familjer på onsdagen, 6 dec.

‘Det betyder mycket,’ sade Meochee McCombs of Flint, cradling sin 18-dagars dotter, Madisyn, över den mjuka pipningen av maskiner som ger nyfött syre. ‘Vi vet att hon vann inte hemma vid jul, så det är inte som att vi faktiskt kunde få bilder med Santa.’

Det årliga besöket från Kris Kringle som organiseras av Hurley ger familjer med barn i NICU en Gå Ner I Vikt Snabbt paus från omständigheterna, säger Hurley Marketing Specialist Rebecca Jensen.

Sjukhusenheten tillhandahåller speciellt medicinsk hjälp till barn i regionen född före 36 veckors gestation.

‘Det är bara trevligt att ge glädje åt alla hjärtans hjärta, särskilt mammorna’, säger ‘Santa Dale’, en bosatt Montrose som har skildrat St Nick under de senaste 30 åren. ‘Jag vet att det måste bli en stressig årstid för dem, med barnen här, så länge jag kan ta ett litet leende i ansiktet. det är en sådan välsignelse att vara en del av deras mycket små liv här. ‘

För Helena, en ny mor från North Branch, är det speciella evenemang som Santa’s besök och snälla läkare och sjuksköterskor som har gjort sjukhuset mer som hemma under sina tvillingsön ‘tre månaders vistelse.

‘Personalen här har varit fantastisk,’ sa hon. ‘Det är Viktminskning Tabletter skrämmande när Gå Ner I Vikt Snabbt du först kommer in här. Du undrar om någon kommer att hålla dem, vet du, men nu undrar jag om (personalen) kan komma hem med mig, ‘skämtade hon.

Olandria White, den nya moderen till 7-dagars gamla Nadia, kom överens om.

‘Det är så trevligt att de gör det här, att vi kommer att fira jul här,’ sa hon som sjuksköterskor hjälpte passa hennes dotter till en julklapp innan hennes första foto upp med Santa. ‘Det sprider lite glädje.’